Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2008 15:41 - Amy декември 2008
Автор: varg Категория: Музика   
Прочетен: 1199 Коментари: 0 Гласове:
3



Здравейте всички! Весели празници.
Радвам се, че харесвате кутията ми за обяд. Прекарах около седмица от живота си, обесебена от нея. Забавно е. Всеки път, когато завърша нещо такова, ужасно много искам да го запазя за себе си. Някой виждал ли е онзи чифт ботуши, които направих преди няколко години? Събрах сигурно милион мънички грижовни мечета, бобчета, парчета лего и всякакви такива неща и ги полепих по цялата повърхност на ботушите. Бяха като огромни крака на Трансфърмър. Обожавах ги! Както и да е, не това е темата. Аукционът "Кутия за обяд" е страхотна кауза и събраните средства отиват за изхранване на гладуващите хора в Ню Йорк и Южна Африка. И хей, ако правенето на неща, свързани с изкуството, не е за вас, можете да отидете да помогнете с правенето на супа в кухня за бедни за час или два тази година. Или пък опечете пай за портиера си. Всеки обича пай, а дори и тези, които не обичат, също обичат да знаят, че някого го е грижа достатъчно много за тях, че да им направи.
По отношение на музиката... всички би трябвало да знаете, че пиша и развивам ума си. Искам винаги да се чувствам, сякаш няма граница за това, което творя, така че изпробвам много различни неща в момента. Опитайте се да бъдете търпеливи и ви обещавам, че търпението ви ще се възнагради с нещо добро. Що се отнася до работата с "филми и телевизия" и какво би трябвало да означава това, вероятно знаете, че винаги съм мечтала да пиша за филми и наистина искам да го постигна. Липсват ми изпълненията на живо и срещите с вас и се надявам да си изкарате страхотни празници!
О, и между другото, ако не сте виждали все още специалното коледно филмче на Стивън Колбърт все още, да знаете, че е наистина супер. Страшно смешно е, аз и семейството ми мислим, че е най-доброто специално коледно филмче от Пи Уи насам.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg
Категория: Музика
Прочетен: 132998
Постинги: 80
Коментари: 4
Гласове: 2194
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930